Search
Norsk Padel

Disse kampene kan du se i FIP RISE i dag

I ettermiddag går startskuddet for FIP RISE Norway i Drammen og allerede på første dag kan du følge fire spennende kamper.

Som tidligere annonsert er MATCHi TV ansvarlig strømmeleverandør for FIP RISE Norway Det betyr at de som ikke selv har muligheten til å ta turen til Drammen kan følge med på det beste Norge har å by på fra skjermen hjemme.

Høydepunktet for vår del på åpningsdagen kommer kl 19.30 da Faustino Arino og Jonas Østergaard Støre møter italienerne Pier Giulio Farabbi / Nicolo Vezzoni. Farabbi er en 17-åring som såvidt forsøkte seg i WPT Valencia Open i sommer - uten suksess. Vezzoni er noe eldre og har blant annet deltatt i noen andre RISE-turneringer tidligere, uten enorm suksess. 

Det er alltid vanskelig å spå utfallet av et slikt oppgjør på forhånd, men Padel Alto Norge tror våre menn har en brukbar mulighet til avansement.

Lasse Sundell og Andreas Midell skal i ilden kl 16.30, men det virker som om denne kampen ikke er prioritert til strømning. De møter spanjolene Daniel Martinez Otero / Oier Zuazua Aostri. Førstnevnte er en 20-åring på nesten to meter, mens partner Aostri er 29 år og i underkant av 1,80. Begge har en del erfaring fra APT Padel Tour - og er nok favoritter før oppgjøret med våre “svorske” menn.

SENDESKJEMA

  • 16.30: Le Panse/Vanbauce vs Frost/Appelgren
  • 18.00: Guimet/Pou vs Rocafort/Scala
  • 19.30: Støre/Arino vs Farabbi/Vezzoni
  • 21.00: Braet/De Bruijne vs Hernandez Ribas/Guisado Fernandez

Kampene kan følges HER!

Artikkelen handler om: