Search
Sponsored content

Strøm kampene dine med MATCHi TV: "Verdifullt for både spillerne og senteret"

MATCHi TV er den eneste strømmeleverandøren som tilbyr strømming for alle spillere. Spillerne kan strømme kampene sine for moro skyld, men også for å kunne utvikle seg videre ved å analysere spillet sitt i etterkant.

I tillegg til at spillerne kan strømme sine egne kamper og se på dem i etterkant, er det også mulighet for andre til å følge med via matchi.tv. Der kan du som seer være aktiv og kommentere streamen. Du kan også følge dine favorittspillere slik at du aldri går glipp av en direktesending.

Philip Stærmose, senterleder og partner på PadelPadel i Odense har benyttet MATCHi TV siden årsskiftet og er veldig fornøyd med tjenesten:

Det har vært en stor fremgang siden vi lanserte det. Vi kan se at mange spillere setter pris på muligheten til å få kampene filmet. Det er veldig gøy både for oss og kundene, sier Stærmose til PadelDirekt.

Philip forklarer at grunnen til at de har valgt å benytte MATCHi TV er deres visjon om å drive verdens beste padelsenter.

Vi har senter i de fire største byene i Danmark, med hovedmål om å tilby de aller beste banene i verden. Hvis vi skal kunne klare det, er det et must å ha gode kameraer på banen, slik at spillerne mer aktivt kan ta del i utviklingen av sitt eget spill, fortsetter han.

MATCHi TV fungerer ved at et kamera er installert på hver bane, med tilhørende beskyttelse og refleksskilt. Ved inngangen til hver bane settes det opp et skilt med QR-kode – og når en spiller skanner koden kan den strømme kampen direkte på matchi.tv.

Streamen lagres så på spillerens private konto på matchi.tv, slik at den kan ses på i etterkant.

Enkel i bruk

Ifølge Philip Stærmose er det aller beste med tjenesten at den er så enkel å bruke. Både for spillerne og de ansatte på senteret.

Det er også problemfritt å benytte MATCHi TV i turneringer og i forbindelse med studiosendinger forteller Philip.

Spillerne liker det veldig godt. Både amatørene som kanskje får se seg selv på video for første gang og kan følge utviklingen videre, men også proffene. 

En annen positiv del ved tjenesten, ifølge Philip, er at de kan bruke videoinnholdet som promotering i sine egne kanaler, ved å legge ut klipp på Instagram, TikTok og andre sosiale medier.

Annica Liljekvist fra MATCHi TV forteller at 80 haller i 14 forskjellige land nå er koblet til tjenesten. Hele 920 baner har et installert kamera som er klar til bruk for spillerne.

Hva ønsker dere å få ut av MATCHi TV?

Vi vil skape en merverdi både for spillerne og senteret. Vi ønsker å gjøre det enklere for eierne å skape en bedre opplevelse for spillerne, der alle spillere utvikler seg og har det gøy sammen. Dette bidrar til et sterkere fellesskap og engasjement. På denne måten skaper MACTHi TV merverdi for senteret.

Hvorfor bør du bruke MATCHi TV som privatperson?

Spillerne får muligheten til å utvikle spillet sitt ved å analysere det de gjør – både i trening og kamp. Det er også populært å klippe ut minneverdige høydepunkter fra øktene som kan deles videre. Det er gratis å strømme kampene dine, men samtidig har du også tilgang til samtlige strømminger fra ellers i verden.

Som senterleder da?

Den ansvarlige på senteret kobles på via vår plattform og vil på smidig vis kunne benytte tjenesten i hverdagen. Senterlederen kan enkelt opprette arrangementer og turneringer via sin egen studiokonto, hvor kommentatorer, resultattavler og ulike kameravinkler kan kobles sammen.

Senteret tilbyr spillerne å utvikle seg ved å analysere sitt eget spill, men de har også muligheten til å koble på en trener som kan gi tilbakemeldinger basert på opptaket fra MATCHi TV. En god opplevelse skaper fornøyde kunder – og det ønsker vi i MATCHi TV å være med på å bidra til.

LES MER OM HVORDAN DU KAN BENYTTE MATCHi TV HER