Search
Foto: Premier Padel
Internasjonal Padel

Premier Padel: Lebron og Galan gikk hele veien i Madrid P1

Juan Lebron og Alejandro Galan kunne motta publikums hyllest i Madrid etter å ha beseiret Martin Di Nenno og Paquito Navarro i en intens finale lørdag kveld.

Verdensenerne Lebron/Galan stod på motsatt banehalvdel av andrerangerte Martin Di Nenno og Paquito Navarro under finalen av årets fjerde store turnering i Premier Padel. Dette var tredje gang for året at nettopp disse parene møttes i en Premier Padel-finale.

Di Nenno og Navarro vant den første turneringen i Qatar, mens de førsterangerte var sterkest i finalen i Roma. Lebron og Galan tok for øvrig også med seg tittelen i Paris.

Velkjent mønster

Kampen havnet inn i et mønster vi ikke er ukjent med fra Galan og Lebrons side. De tapte det første settet 5-7 etter solid og tålmodig spill fra motstanderne. 

Ikke uventet smalt det imidlertid fort tilbake fra spanjolene. I andre sett oppnådde de to strake brudd og vant rimelig komfortabelt 6-2.

I et tettere tredje og avgjørende sett var det fremdeles kongene av comeback som hadde flyten, og etter rundt to og en halv time med intens padel kunne de motta folkets hyllest nok en gang.

Det har vært en veldig krevende turnering, men fansen har gitt oss energi til å slå tilbake underveis i kampene. Vi er overlykkelige over at vi har klart å vinne tre av fire turneringer mot de beste spillerne i verden, fortalte en strålende fornøyd Alejandro Galan etter turneringen.

Verdenseliten drar nå videre til Argentina der de innledende rundene i Argentina Premier Padel P1 allerede er i gang.

Artikkelen handler om: