Search
Foto: Premier Padel
Internasjonal Padel

Kongene av comeback

Finalen av Premier Padel Madrid så ut til å gå uten de spanske verdensenerne, men som så ofte før fant duoen toppnivået da det gjaldt som mest.

Under fredagens andre semifinale var det nemlig argentinske Sanyo Gutierrez og Agustin Tapia som begynte best. Med solid spill vant de det første settet relativt komfortabelt med sifrene 6-3. 

Da våknet imidlertid de spanske oksene fra sin hvileposisjon på toppen av rankinglisten og fikk hjemmepublikummet til å brøle av begeistring ved flere anledninger. Deres sør-amerikanske motstandere ble sendt rundt i glassburet som desperate deltakere i Pamplona.

I tredje og avgjørende sett havnet imidlertid Juan Lebron og Alejandro Galan nok en gang på hælene og inntok rollen som den bedagelige oksen Ferdinand, som heller ville sløve i blomsterengen enn å herje på tyrefekter-arenaen. Hele 5-2 ledet Sanyo og Tapia før kongene av comeback nok en gang fyrte på alle sylindre.

Da smalt det virkelig i Madrid. Fem strake games rett i lomma og taket på WiZink Center stod i fare for å fly avgårde ut i den spanske sommernatten.

Etter to timer og 22 minutter slo dermed Juan Lebron og Alejandro Galan ut Sanyo Gutierrez og Agustin Tapia med sifrene 3-6, 6-3, 7-5, og er klare for å møte Paquito Navarro og Martin Di Nenno til finale lørdag kveld.

Artikkelen handler om: