Search
Skjermdump: PDL Center Sandefjord
Norsk Padel

Frogner og Kristiansen fortsatte trenden

De erobret Norgestoppen på tampen av fjorårssesongen. Under årets første NTP-turnering fortsatte de trenden. Mia Frogner og Jannicke Kristiansen troner på toppen av norsk kvinnepadel.

Som tidligere beskrevet var store deler av den kvinnelige eliten på plass i Sandefjord denne helgen. På forhånd spådde vi at nevnte Frogner og Kristiansen var naturlige favoritter - og de viste seg tilliten verdig.

I gruppespillet vant de komfortabelt mot Camila De Santana og Vendela Fridell (6-1, 6-2), mens de måtte slite noe mer med rutinerte Wanda Håbrekke og partner Silvia Ricote. Med sifrene 6-4, 7-6 var det likevel ingen tvil om hvem som skulle få førsteplassen i gruppe A.

Ingen overraskelser

I gruppe B holdt de fleste Emma Karlsrud og Hannah Lehfeldt som favoritter. Det viste seg å være et berettiget stempel. I løpet av tre kamper ga de bare bort tre game og var dermed fullstendig overlegne.

Med seg inn til semifinalen fikk de Rebeka Kalnozola og Birte Svenssen, som stadig vekk viser at de har noe i toppen av norsk kvinnepadel å gjøre.

I semifinalen ble det imidlertid bråstopp for hjemmespillerne. Mot Frogner og Kristiansen har de foreløpig lite å stille opp med - og kampen endte 6-1, 6-2 til favorittene.

Mange hadde trodd på et jevnere resultat i den andre semifinalen, men også der ble det grei skuring for de antatt beste. Karlsrud og Lehfeldt vant 6-2, 6-2 mot langt mer erfarne Håbrekke og Diaz.

Dermed var det ingen overraskelser å spore inn mot finalen. Der ble det ett jevnt sett som endte 7-6, mens det andre gikk til 6-2. Begge i favør av de regjerende Norgesmesterne Mia Frogner og Jannicke Kristiansen.

Allerede om to uker er det klart for årets første NPT Elite hos Drammen Padel, med 80.000 kroner i premiepotten, og allerede er det flere prominente navn på startlisten.

 

 

Artikkelen handler om: