Search
Foto: Daniel Baronowsky
Norsk Padel

Sterkt damefelt i årets første NPT

Norwegian Padel Tour sveives i gang med NPT Sandefjord og Tønsberg Open kommende helg. På kvinnesiden er de aller fleste av våre topp rangerte med, mens det er lengre mellom kanonene hos herrene.

Jannicke Kristiansen og Mia Frogner er på plass for å vise at NM-gullet langt i fra var noen blaff. De får imidlertid konkurranse allerede i gruppespillet fra den dynamiske duoen Wanda Håbrekke og Silvia Ricote, som gjerne vil vise at de fortsatt er å regne med helt oppe i Norgestoppen. Siste par ut i gruppe A er Camila de Santana og Vendela Fridell, som til tross for at de aldri har nådd helt til topps på det øverste nivået ikke skal avskrives her.

I gruppe B er Emma Karlsrud og Hannah Lehfeldt naturlige favoritter, og seiler på forhånd opp som Kristiansen og Frogners største konkurrent i dameklassen denne gang. I tillegg blir det spennende å se hva Birte Svensen og Rebeka Kalnozola kan stille opp med i dette celebre selskapet. De to siste parene i gruppa er velkjente Cecilia Högrell/Carolina Jönsson og Caroline Boye/Frida Vedlund.

De topprangerte herrene uteblir

Herrenes A-klasse i NTP Sandefjord og Tønsberg Open virker meget åpen denne gang. Mye skyldes at ingen av de aller største kanonene står på startlista. 

I det som vi antar vil være et jevnt felt gir vi et ørlite favorittstempel til Jesper Boberg og Tomas Wallberg, men par som Andreas Midell/Fredrik Lundgren og Jan-Henrik Melbø/Trym Wennersten øyner også muligheten for å nappe til seg verdifulle rankingpoeng her.

Ni par er også påmeldt i herrenes B-klasse i det som ser ut til å bli en komprimert, jevnspilt og spennende turnering i Vestfold og Telemark lørdag og søndag.

Artikkelen handler om: