Search
Internasjonal Padel

WPT og Premier Padel går inn i forhandlinger

Konflikten mellom WPT og Premier Padel har skapt mye uro i padelsporten. Nå går de inn i forhandlinger. Klarer de to gigantene å finne en felles løsning?

Den profesjonelle padelverden har befunnet seg i en tilstand av kaos det siste året, da to av de største organisasjonene i sporten, World Padel Tour (WPT) og Premier Padel, har vært i konflikt over sportens retning og fremtid. Nå kan det være håp om forsoning, da begge parter nylig har annonsert at de går inn i forhandlinger for å løse konflikten og finne en vei videre.

WPT, som i lengre tid har vært i førersetet av internasjonal turneringspadel, annonserte sitt initiativ til å starte forhandlinger med Premier Padel i en uttalelse som ble sluppet 27. januar. I uttalelsen understreket WPT viktigheten av å jobbe sammen for å sikre vekst og utvikling av sporten, og fremhevet behovet for et samlet front for å ta padel til neste nivå.

Nykommeren Premier Padel, som inntil nå har virket å være en bitter rival, i direkte konkurranse med WPT, annonserte også at de hadde gått med på å delta i forhandlinger med WPT. I en uttalelse som ble sluppet samme dag, anerkjente Premier Padel viktigheten av å finne en løsning på konflikten, og sa at de er innstilt på å arbeide sammen med WPT for å oppnå et positivt utfall for padels fremtid.

Detaljene i forhandlingene og de spesifikke problemene som vil bli diskutert, er ennå ikke offentliggjort, men det er tydelig at begge organisasjonene er innstilt på å finne en vei som er i alles interesse. 

Den globale interessen for padel vokser stadig, og det hersker liten tvil om at en felles front for å fortsette den store veksten er noe både profesjonelle, amatører og fans vil kunne nyte godt av.

Det gjenstår å se hvorvidt arbeidet bærer frukter, men at det i det minste er kontakt mellom partene er en god start.

Artikkelen handler om: