Search
Foto: PadelFIP
Premier Padel

Bare nesten for overraskelsesparet

Det store overraskelsesparet bestående av Victor Ruiz og Lucas Bergamini spilte seg helt til finalen av Premier Padel P1 i Milano. Der ble det imidlertid full stopp mot Alejandro Galan og Juan Lebron.

De hadde overrasket padelinteresserte verden over gjennom hele turneringen og mange hadde tro på at de kunne sjokkere også i finalen, men det ble raskt klart at det ikke var den veien det kom til å gå søndag ettermiddag.

Alejandro Galan og Juan Lebron, verdens beste padelpar, viste nemlig nok en gang at de besitter et nivå ingen i verden har mulighet til å matche når det klaffer. 

De var overlegne fra start til slutt og vant finalen i Milano med komfortable 6-2, 6-2.

— Det er det beste padelåret jeg har opplevd. Jeg er veldig glad, fortalte Galan foran det italienske publikummet.

— Jeg får gåsehud av å tenke på hva Premier Padel har klart å skape i løpet av ett år, fulgte Juan Lebron opp med.

Tittelen i Milano er parets fjerde for sesongen i Premier Padel. Et klart tegn på dominansen Lebron og Galan har vist gjennom hele 2022. For brasilianske Lucas Bergamini og spanjolen Victor Ruiz er dette karrierebeste, så de har heller ingen grunn til å deppe over uken i den italienske storbyen.

Alejandro Galan ble også kåret til turneringens beste spiller.

Artikkelen handler om: