Search
Foto: World Padel Tour
Internasjonal Padel

Mesterne av Menorca

Juan Lebron og Alejandro Galan hadde spilt tre turneringer på rad uten å gå helt til topps før de entret dekket i Menorca. Der fant de imidlertid tilbake til vinnerformelen.

På motsatt halvdel i Menorca stod turneringens store overraskelsespar; Ramiro Moyano og Francisco Gil. Det 18.rankede paret har overrasket mange gjennom hele uken - og de ble ingen lett motstander for Lebron og Galan heller.

Til tross for den store forskjellen på rankinglisten var det første settet meget jevnt. Enerne tok riktignok et tidlig break - og det skulle vise seg å være det eneste som skilte dem i et sett som endte 6-4.

Moyano og Gil fortsatte med sitt solide spill og slo tilbake i andre sett med samme sifre. Dermed tvang de frem et tredje og avgjørende sett.

Der hendte det som vi så ofte før har sett. Når ting virkelig står på spill i en finale er det ingen i verden som presterer på et høyere nivå enn Juan Lebron og Alejandro Galan. De avsluttet kampen klart best og tok seieren med 6-4, 4-6, 6-2 etter to timer og femten minutter i manesjen.

De spilte med masse selvtillit. Dette var deres første finale og de spilte på et utrolig høyt nivå, men om det er noe som definerer oss som et par så er det at vi aldri gir opp og alltid har troen på oss selv, sa Alejandro Galan etter at seieren var et faktum.

Etter tre turneringer uten en tittel er verdens beste padel-par tilbake på sporet. Dette var deres 20. WPT-tittel som par.

Det neste store i internasjonal padel er Premier Padels New Giza P1 i Egypt.

Artikkelen handler om: