Search
Norsk Padel

Flere kvinner enn menn i Elverum

Kommende helg arrangeres Euro Padel Open i Elverum - og på senteret drevet av Isabella Billengren er det påmeldt flere kvinner enn menn denne gang. 

Totalt 44 spillere er registrert til arrangementet i hjertet av Innlandet disse dagene. Det skal konkurreres i en herreklasse definert som “Herrer B”, en C-klasse for kvinnene og en åpen mix-klasse.

Blant de åtte parene i herreklassen finner vi muligens favorittene i Kim Wilberg og Michal Hammer, men det finnes flere blad Ahumada som også vil være med i kampen. Kanskje først og fremst Kevin Bryan Ahumada og Angelo Ahumada, men også Fabian Ahumada og partner Cristian Zuniga ønsker å vise hva de kan.

Det er på forhånd litt vrient å spå utfallet blant de ti parene i kvinneklassen, men at dette blir et herlig oppgjør finnes det ingen tvil om. Lite er mer gledelig å se enn den store padelinteressen blant damene.

Mix-klassen vil kanskje bli den mest prestisjefulle av alle, der tre par peker seg ut på forhånd: Kim Wilberg/Maren Reitan Sundstrøm, Angelo Ahumada/Marianne Bjørke og Kevin Bryan/Monica Gundersrud.

Noe redusert NPT i Oslo

Det er også en ny runde av Norwegian Padel Tour kommende helg. Oslo Padelklubb står som arrangør hos PDL Økern. Flere av våre aller beste har nok fokuset rettet mot neste ukes FIP-turnering og glimrer med sitt fravær.

En som imidlertid er på plass er Faustino Ariño, som denne gang spiller i par med Ronny Jensen. Vi ser ikke bort fra at dette er paret å slå i turneringen. Størst motstand får de muligens fra David Lager og Johan Malmkvist, som alltid leverer på et høyt nivå.

11 par stiller i Herrer B, der vi også noterer oss at Mia Frogner og Tobias Lystad er på plass.

Kun fire påmeldte kvinnepar denne gang, og mye vil forundre oss om ikke superduoen Wanda Håbrekke og Jannicke Kristiansen tar dette rimelig greit, selv om de får respektabel motstand blant annet fra Camila De Santana og Frida Vedlund.

Vinteren kommer til Kristiansand

I Kristiansand er det også duket for spill i “Winter is coming vol.1” på lørdag. I skrivende stund er 44 deltakere påmeldt, men fristen er ennå ikke ute. 

Her skal det være muligheter for spillere helt fra nybegynnernivå til å få god kjennskap til turneringsspill.

Artikkelen handler om: