Search
Foto: Premier Padel
Internasjonal Padel

Spillerne kritiserer Premier Padel-ballen — Varlion svarer: "Mangel på kunnskap"

Varlion, selskapet bak den offisielle ballen til Premier Padel-turneringene, har kommet med en offisiell kunngjøring der de uttrykker sin misnøye etter uttalelsene fra flere spillere som klaget over den dårlige kvaliteten på ballene. — Å si at kvaliteten på ballene er «veldig dårlig» viser stor mangel på kunnskap, fastslår de.

Etter Premier Padel i Madrid uttalte flere spillere at kvaliteten på ballene som ble brukt til turneringen ikke var tilstrekkelig. En av de første som erklærte sin misnøye var Sanyo Gutierrez, som etter en av kampene sa at "ballen er ikke bra den er ikke av god kvalitet."

Til og med turneringsmesteren, Alejandro Galan, sa på pressekonferansen etter tittelen at: — Ballen var veldig dårlig. Spillerne kunne ikke utnytte ressursene sine, den hadde for lavt trykk.

Varlion, selskapet som er ansvarlig for å levere Premier Padels offisielle baller, har uttrykt ubehag etter disse kommentarene og har gjennom en offisiell uttalelse kommet ut for å forsvare produktet.

I følge leverandøren ble to forskjellige typer baller gjort tilgjengelig for spillerforeningen (PPA), og spillerne fikk muligheten til å velge en bestemt balltype for turneringen. De valgte den med lavest trykk av de to alternativene.

— Syv PPA-spillere mottok en boks med W-baller og en boks med S-baller (Fernando Belasteguín, Francisco Navarro, Miguel Semmler, Maximiliano Sanchez, Jose Carlos Gaspar, Alejandro Galan og Pablo Lima). Etter at ballene ble testet, mottok Varlion en forespørsel fra PPA som ba om at Summum Pro S-ballene ble benyttet i turneringen, sier Varlion i uttalelsen.

Deretter skriver de videre.

— Å si at «kvaliteten på ballene er veldig dårlig» viser stor mangel på kunnskap om en ball. Disse er nemlig laget av det beste materialet på markedet og den største holdbarheten på lufttrykket. Vi er et merke med over 29 års erfaring innen padel, anerkjent av den enorme kvaliteten på produktene våre. Spillere har lekt med andre ballmerker i mange år, og det var logisk at de ville finne forskjeller. For det er mange forskjeller, men alle er i favør av Varlion-ballen.

Artikkelen handler om: