Search
Foto: Hamar Padel
Norsk Padel

Mjøsas beste

Kvalifiseringene til Viaplay Padel Open er i gang. Både på Hamar og Moss ble det kjempet om heder, ære og fremtidige muligheter denne helga.

Langs Mjøsas bredder inviterte Hamar Padel like greit inn til et egen klubbmesterskap i tilknytning til kvalifiseringen. 42 spillere trosset nærmere 30 grader utendørs, strålende solskinn og et lokkende, budsjettsprengt stupetårn for å tilbringe lørdagen inne på det lokale senteret.

Blant de fire herreparene som gikk videre til A-sluttspillet finner vi blant annet tre blad Ahumada. Eldstemann Claudio er godt kjent i padelmiljøet og går med planer om å etablere en ny padelhall i Hamar. Sammen med Tomas Klingen viste han strålende spill gjennom hele turneringen.

Far og sønn Rune og Anders Gulliksen viste at også ishockeyspillere vet å behandle en racket. Rune har flere OL på merittlista, mens Anders også har flerfoldige sesonger for Storhamar å vise til.

I det gjeveste selskap havnet også Hamar Padels egen Mattis Sydhagen og partner Christian Lie. De tok seg forøvrig videre til finale etter en meget jevn semifinale mot Gulliksen-familien.

Apropos familie. I den andre semifinalen viste Claudio seg som hakket vassere enn Angelo og Fabian Ahumada og tok seg komfortabelt videre til finalen. Der ble det også en grei seier mot Sydhagen og Lie for Claudio Ahumada og Tomas Klingén, så vi kan uoffisielt kalle dem Mjøsas Beste. Slikt blir det kontroverser av.

På damesiden ble det som vi spådde en kamp mellom golferne Monica og Gabriella Gundersrud og paret Marianne Bjørke / Camilla Klausen. I den store finalen var det imidlertid Gundersrud-familien som trakk det lengste strået.

Bentzen og Melbø best i Moss

Moss Padel hadde også sin kvalifiseringsrunde lørdag og søndag. Blant herrene var det Marius Bentzen / Jan-Henrik Melbø og Espen Nilsen / Nicolas Letellier som spilte seg helt frem til finalen. Der viste førstnevnte par seg som sterkest.

På kvinnesiden var det Ellen Kolsvik og for oss ukjente Ann-Cecilie Eyde som gikk til topps, etter å ha satt på plass både Aurora Bull Noulund / Lea Bentzen og Henriette Fremstad / Tina Opperud.

Kommende helg er det Viaplay-turneringer i Elverum, Sandefjord, Kristiansand og Letohallen - så her er det muligheter for mange.

Artikkelen handler om: