Search
Norsk Padel

Høstsesongen er i gang

Det mørkner om kvelden, rutinene kommer sakte, men sikkert på plass og strømprisene er fremdeles rekordhøye. Det hersker ingen tvil om at høsten venter ubarmhjertig rundt nærmeste hjørne. Lyspunktet er at padelturneringene starter opp igjen.

De mangfoldige, lokale kvalifiseringsrundene til Viaplay Padel Open setter sitt preg på de kommende ukene i Padel-Norge. Førstkommende helg skal både Moss og Hamar i ilden med sine respektive innledende turneringer.

På Hamar Padel har de valgt å kombinere kvalifiseringen med et eget klubbmesterskap, noe som har samlet 12 herrepar og 9 kvinnepar til dyst.

I herreklassen er lagene fordelt i fire grupper - og det planlegges et A-, B- og C-sluttspill i etterkant. På startstreken finner vi blant annet Ahumada x3, David Busterud, Andreas Bråthen og Mattis Sydhagen.

Blant de ni kvinneparene er det vanskelig å komme utenom Monica og Gabriella Gundersrud som favoritter. Vi ser imidlertid ikke bort fra at Marianne Bjørke og Camilla Klausen, som hadde stor suksess i C-klassen av Letohallen Summer Challenge kan slå godt fra seg.

Mannsdominert i Moss

Det foregår også en kvalifiseringsturnering i Moss kommende helg. I likhet med Hamar er det 1 2 herrepar på plass, mens det kun står oppført tre kvinnepar i Padel Manager.

Blant herrene er det mye kvalitet på plass, men vi velger å sette et ekstra utropstegn ved Adrian Gravfort og Håkon Melbø, så vil tiden vise om ungdommen tåler favorittstempelet. 

Hos kvinnene er nok Aurora Bull Noulund og Lea Bentzen i ledersjiktet før start, men Henriette Opperud og partner Tine Fremstad har også mye erfaring fra turneringspadel, så ingenting er avgjort på forhånd.

Artikkelen handler om: