Search
Foto: Premier Padel
Premier Padel

De største stjernene skinner fortsatt i Madrid

Det var verken mangel på store prestasjoner eller dramatikk, men fasit er uansett at det er de fire antatt beste parene som har spilt seg frem til semifinalene av Premier Padel i Madrid.

Kvartfinalene av storturneringen ble ferdigspilt torsdag kveld - og det var ingen store overraskelser å spore.

I den første semifinalen møter Pablo Lima / Franco Stupaczuk mot Paquito Navarro / Martin Di Nenno. Fjerdeseedede Lima og Stupaczuk slo ut Ruiz/Gonzales med 6-1, 3-6, 6-1 i sin kvartfinale, mens motstanderne Navarro og Di Nenno gikk relativt enkelt videre fra sitt møte med Maxi Sanchez og Lucho Capra.

Den andre semifinalen vil bli en skikkelig godbit. Lebron/Galan mot Tapia/Sanyo. Begge parene har vist fryktinngytende form den siste tiden - så se ikke bort fra at vinneren her kan gå hele veien.

Verdensenerne måtte gjennom en dramatisk kvartfinale mot Chingotto og Tello, men etter tre sett og en kontroversiell videodømming kunne verdens beste padel-par nok en gang gjøre seg klare for en semifinale.

Tapia og Sanyo debuterer i Premier Padel-sammenheng og tok seg videre fra sin kvartfinale med seier og legenden Bela og hans partner Arthuro Coello i en jevn og spennende kamp.

Fredag kveld avgjøres det hvem som går videre til den store finalen og kan spille om virkelig store penger og prestisje.

Semifinaler fredag:

(2) Paquito Navarro/Martin Di Nenno vs (4) Pablo Lima/Franco Stupaczuk

(1) Juan Lebron/Alejandro Galan vs (3) Agustin Tapia/Sanyo Gutierrez

Artikkelen handler om: