Search
Internasjonal Padel

Sjokkseier i Malaga

Gonzalo Rubio og Miguel Benitez sendte sjokkbølger gjennom hele padelmiljøet da de torsdag kveld sendte verdensenerne Juan Lebron og Alejandro Galan rett hjem i 8-delsfinalen av Malaga Open.

Lebron og Galan hadde knapt rukket å motta hyllesten som kongene av Premier Padel før de stod opp mot det ferske - og lavt rangerte - paret Rubio / Benitez i sin første kamp av WPT Malaga Open.

I etterpåklokskapens lys kan den noe overraskende eliminasjonen av Paquito Navarro og Martin Di Nenno tidligere på dagen ses på som et forvarsel for hva som skulle komme, men det var likevel få som levnet Rubio og Benitez noen som helst sjanse. Før turneringen var de rangert på henholdvis plass nummer 40 og 75 på WPTs rankingliste.

Det var da også oppskriftsmessig at Lebron og Galan kontrollerte inn det første settet til 6-3. I andre settet klaffet imidlertid alt for paret som bare har spilt sammen i knappe tre uker, og de tok settet med imponerende 6-1.

Det tredje og avgjørende settet gikk til tie-break, der overraskelsesduoen viste seg å være sterkest for dagen. Dermed sjokkerte de både sine topprangerte motstandere og padel-interesserte verden over med 3-6, 6-1, 7-6.

Dette er en av de lykkeligste dagene i mitt liv, og den fikk jeg gleden av å dele med foreldrene mine som er på plass i arenaen, sa en rørt Benitez. 25-åringen spiller sin andre turnering sammen med sin seks år eldre partner.

De har gått helt fra kvalifiseringsrundene og møter nå Jeronimo Gonzalez og Alejandro Ruiz i kvartfinalen. Med denne skalpen i baklomma er ikke det en umulig oppgave for spanjolene.

Artikkelen handler om: