Search
Internasjonal Padel

Kongene av Premier Padel

Alejandro Galan og Juan Lebron har vist seg å være tilnærmet ustoppelige i Paris. I dag skrev de historie ved å vinne tidenes første Paris Padel Major.

Overraskelsesparet Juan Tello / Federico Chingotto spilte bra og gav verdensenerne en real utfordring, men det ble bare nesten for argentinerne i den store finalen. 

Galan og Lebron tok oppskriftsmessig det første settet hjem med 6-3, men så slo plutselig det sør-amerikanske paret til med 6-4 i det andre.

Nærmere enn dette kom imidlertid ikke Tello og Chingotto de nesten 500.000 kronene en førsteplass i en Premier Padel Major gir, for i det avgjørende settet viste Galan og Lebron nok en gang hvilken evne de har til å trå til når det virkelig gjelder.

Med 6-4 i det siste og avgjørende settet har vinnerne fra Roma vunnet to av tre mulige Major-turneringer i den nye verdensserien. 

Neste utfordring for verdensstjernene er Malaga Open, der kvalifiseringsrundene allerede er godt i gang. Deretter er det Premier Padel Major fra Madrid i begynnelsen av august.

Artikkelen handler om: