Search
Norsk Padel

We Love Padel Drammen leverte varene

129 spillere deltok da We Love Padel serverte nok en festhelg hos Drammen Padel. Jentene nådde ikke helt opp i herreklassene, men lot ikke det legge en demper på humøret.

På forhånd satte vi litt fokus på at Silvia Ricote og Patricia Levitskiy skulle forsøke seg i samme klasse som de aller raffeste herrene i Drammen. Vi ble riktignok fintet ut av Rankedin og hevdet at det var Euro Padels Isabella Billengren som skulle spille, men sosiale medier har vist oss at hun istedenfor har brukt helgen på å smis i hymens lenker.

Ricote og Levitskiy gjorde seg slettes ikke bort, men måtte finne seg i tre knepne tap på rappen og en tidlig exit denne gang. Vi regner likevel med å se dem i celebert selskap innen rimelig kort tid.

Christian Arntsen og Henrik Kleven til topps

Lars Czwartek, som for anledningern var å finne både i Herrer A og Herrer B, gikk til topps i de hardtslående kvinnenes gruppe, sammen med sin partner Arild Roos. I den uhyre jevne gruppa fikk Tobias Midje og Trym Wennersten sneket seg til semifinaleplass etter en viktig tiebreak-seier mot nettopp Czwartek / Roos.

I motsatt pulje var det nøyaktig like jevnt. Der endte Ronny Jensen og Jesper Bollius på førsteplass, mens Christian Arntsen og Henrik Kleven krøp seg foran Mikael Bolak / Kim Andre Myrmel i sluttspillsracet.

Tobias Midje og Trym Wennersten tok føringen i sin semifinalekamp mot Jensen/Bollius, før motstanderne måtte trekke seg i andre sett. Samtidig hadde Christian Arntsen / Henrik Kleven full kontroll på Arild Roos og en potensielt noe sliten Lars Czwartek i sin semifinale.

Etter en tett og spennende finale kunne til slutt Arntsen og Kleven juble for seier med sifrene 6-3, 6-4. En velsmakende revansje etter at de begge røk ut i gruppespillet under We Love Follestad forrige måned.

Christian Arntsen og Henrik Kleven, FOTO: We Love Padel

Vinnergaranti

I Herrer B ble det seier til Toma Rimac og Alen Putes. Langt i fra noen overraskelse, da disse karene nærmest har blitt som seiersgarantister å regne på dette nivået. De har ofte hevet seg til sluttspillet etter noen krumspring i turneringenes tidlige faser, men i Drammen var det fullt kjør fra start. Det var på håret mot Martin Carlsson Raymond Storli i semifinalen, men ingen kunne stoppe duoen med sør-østlige røtter.

Toma Rimac og Alen Putes, FOTO: We Love Padel

Ungjenta Emma Karlsrud viste nok en gang hvilken lovende padelspiller hun er. Sammen med Adrian Gravfort spilte hun seg helt frem til finalen, der Putes og Rimac ble noen små hakk for sterke.

En annen ungjente, Mille Huse, spilte sammen med sølvvinner fra forrige Norgesmesterskap Janne Pedersen. Etter et sterkt gruppespill ble det bråstopp da de måtte opp mot Putes og Rimac allerede i åttendedelsfinalen.

Emma Karlsrud og Adrian Gravfort, FOTO: Matt Le

WLP Stavanger er avlyst

Det som i utgangspunktet skulle være to meget travle uker for We Love Padel-gjengen ble med ett mye roligere da de søndag kveld offisielt avlyste turneringen som etter planen skulle vært arrangert i Stavanger/Sandnes.

We Love Padel Stavanger har imidlertid ikke tiltrukket seg like mye deltakere som arrangørene hadde håpet på. Det er tydelig at også Padel-Norge sakte, men sikkert har beveget seg inn i feriemodus.

Vi kommer tilbake med mer fra We Love Padel Drammen.

Artikkelen handler om: