Search
Foto: WPT
Internasjonal Padel

Stupachuk og Limas første seier

Etter en strålende gjennomført turnering var det til slutt Pablo Lima og Franco Stupaczuk som ble det første herreparet til å vinne WPT Toulouse. Med 7-6, 6-4 fikk duoen en etterlengtet revansje etter det forsmedelige finaletapet i Brüssel.

Det relativt nykomponerte paret klarte endelig å omsette kvalitetene sine til et tellende resultat da de utmanøvrerte de spanske verdensenerne med strålende padel søndag ettermiddag.

Lagene fulgte hverandre som skygger, men argentiske Stupaczuk og hans brasilianske makker var best når det virkelig gjaldt. Blant annet i tie-breaket som avgjorde det meget jevne førstesettet. 

Se Stupaczuk levere på et kritisk tidspunkt i Instagramvideoen under:

Tittelen var veteranen Pablo Limas femtiende i WPT-sammenheng. Det er kun legenden Fernando Belasteguin som har klart det før ham.

— Jeg har aldri sett Lima så glad, kommenterte Fredrik Ask for Viaplay da brasilianeren jublet vilt etter en enorm siste ballveksling.

Brasilianeren selv sparte heller ikke på gledesbrølene da han ble intervjuet etter at seieren var et faktum.

— Hver gang jeg vinner en turnering så tenker jeg at det ikke kan være sant, for det er så utrolig vanskelig å vinne. Hver gang du vinner må du være veldig glad og takknemlig. Dette er nesten for godt til å være sant, sa han med gledestårer i øyekroken.

Finaleseieren i Toulouse var Stupaczuk og Limas første tittel som par, og de fikk dermed en herlig revansj for tapet i Brüssel, der argentinerens sikkerhetssnøre røk ved tre anledninger.

I damenes finale vant Gemma Triay / Ale Salazar 7-6. 6-4 over Paula Josemaria / Ari Sanchez og fikk dermed sin oppreisning etter tapet i det avgjørende øyeblikk i Wien.

Artikkelen handler om: