Search
Internasjonal Padel

Favorittene kom seg unna problemene

I nok en forrykende padeloppvisning tok verdensenerne Juan Lebron og Alejandro Galan finaleseieren over det nykomponerte paret Franco Stupaczuk og Pablo Lima. Det foregikk likevel ikke helt uten dramatikk.

Etter en skuffende innledning på sesongen med exit i åttendedelsfinalen i Miami, har rankinglederne Galan og Lebron gradvis funnet tilbake til fjorårsformen. De har både spilt seg til finaler og fått smaken av seier. I dag vant de Brussels Open i suveren stil.

Selve kampen var preget av mange sterke prestasjoner, der Lebron og Galans evne til å finne vinnere ble avgjørende. Lagene fulgte hverandre til 2-2, men da enerne brøt Stupaczuks serve i det femte gamet begynte pendelen for alvor å svinge i deres retning. Bedre ble det ikke for underdogene da Stupa mistet racketen på et avgjørende punkt i neste game.

Trippel racketsvev

Dette skulle likevel ikke bli eneste gangen Stupas redskap utgjorde en trussel for Galan og Lebrons velbefinnende. Ikke mindre enn tre ganger i løpet av kampen svevde argentinerens padelracket gjennom belgisk luftrom. Det var en regelrett flau Stupa som måtte be med- og motspillere om unnskyldning ved gjentatte anledninger.

Første sett ble vunnet med komfortable 6-3, og det andre settet ble også en tilnærmet formalitet som også endte i 6-3.

— Vi er veldig glad for å kunne få seieren vår her i Belgia. Vi har jobbet hardt og er ekstremt fornøyde med at vi har slått tilbake på den måten vi har gjort, sa Alejandro Galan til World Padel Tour.

Neste mulighet på WPT-touren er Danish Padel Open som går i gang med kvalifiseringsrunder neste helg. Forhåpentligvis med norske innslag.

Artikkelen handler om: