Search
Internasjonal Padel

Galan og Lebron til topps i Italia

Alejandro Galan og Juan Lebron vant den første utgaven av Premier Padel Italy Major etter å ha beseiret Martin Di Nenno og Paquito Navarro med 4-6, 7-5, 6-4 i finalen.

Det topprangerte paret vant deres første Premier Padel-tittel. De havnet bakpå i finalen, men klarte å snu trenden i en meget spennende tresetter mot vinnerne fra forrige turnering.

Navarro og Di Nenno innledet kampen på strålende vis og nektet Lebron og Galan ett eneste sekund med hvile i den intense atmosfæren. Enerne på verdensrankingen spilte upresist og måtte se utfordrerne ta første sett 6-4.

Andre sett begynte på samme vis. Navarro førte an og fikk med seg et ekstatisk publikum. Lebron og Galan var nok en gang hardt presset, men klarte å redde seks breakballer - og var nådeløse da de selv fikk sjansen. Dermed tok de andre sett 7-5 og presset frem et tredje og avgjørende sett.

I siste sett endret matchen karakter. Lebron og Galan spilte med større selvtillit etter å ha hatt marginene på sin side midtveis i kampen. De fikk et tidlig break og holdt koken hele veien inn. Det betød 4-6, 7-5, 6-4 og et nytt trofé for enerne - det første på Premier Padel-touren.

Det var fantastisk å være der ute. Jeg har aldri kjent på et mer engasjert publikum. Vi er vant med lidenskap og følelser fra vårt eget hjemland, men å komme hit og oppleve en slik jubel og entusiasme… Det er ulikt alt annet jeg har sett i padel. Vi er utrolig glade. Nå skal vi feire, sa Juan Lebron etter kampen.

Dermed kunne Alejandro Galan og Juan Lebron notere seg for sin første Premier Padel-tittel og en fortsatt tilværelse på toppen av rankinglistene. 

Neste Major skal spilles på Roland Garros i Frankrike 11-17.juli.

Artikkelen handler om: