Search
Norsk Padel

- Dette er en kamp vi skulle ha vunnet

Fredrik Ask fortsetter sitt Europa-eventyr. I dag prøvde han seg i kvalifiseringen til Premier Padel Italy Major. Den andre turneringen på den nye verdenstouren. Det gikk bare nesten.

For anledningen hadde Fredrik byttet ut sine spanske partnere til fordel for svenske Anton Andersson. 33 år gamle Andersson spilte også debut-turneringen i Doha, men den gang med en annen svenske - Calle Knutsson.

I det italienske solskinnet ble Javier Navarro og Miguel Morales akkurat litt for gode. Det var imidlertid en meget jevn kamp, hvor den norsk-svenske forbrødringen måtte gi tapt med knepne 6-7, 5-7 for spanjolene rangert som henholdsvis nummer 205 og 179 på WPT-rankingen.

— Det kjennes tøft akkurat nå. Det var litt vind. Akkurat nok til at man blir litt for passiv i smash- og volleyspillet. I en slik jevn kamp så er det slike småting som blir avgjørende, fortalte Anton Andersson til vår svenske søsterside PadelDirekt.

På kort varsel

Andersson og Fredrik Ask ankom Roma så sent som lørdag formiddag, etter å ha fått et tilbud om å hoppe inn i kvalifiseringen på kort varsel. Det var i tillegg første gang de spilte sammen på fire år.

— Vi er glade for at vi fikk muligheten, men om vi hadde vært påmeldt fra starten av, ville vi naturligvis ha oppholdt oss her i noen dager først. Likevel har vi denne kampen i våre hule hender, så vi har ingen andre å skylde på enn oss selv, sier den tredje best rangerte svenske padelspilleren.

Ask er langt på vei enig.

— Dette er en kamp vi skulle ha vunnet. Det hadde vært mulig å legge noe skyld på oppladningen, men nei, vi spilte ikke bra.

Fra tribunen så det ut som om dere skulle klare å snu kampen. Hvordan kjentes det selv?

— At vi hadde alle muligheter. Hvis vi spiller på vårt normale nivå så hadde vi klart det. Fryktelig synd. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si. Jeg er bare veldig skuffet, konstaterte en nedslått nordmann til det svenske PadelDirekt.

 

Artikkelen handler om: