Search
Internasjonal Padel

Nye parsammensetninger på den store scenen

At påsken er en tid for både død og oppstandelse har vi hørt snakk om i tusenvis av år. Padelproffene ærer åpenbart også høytiden ved å bryte fra hverandre og gjenoppstå i gammel drakt.

Det har vært en rekke brudd mellom etablerte padelpartnere i løpet av den siste tiden. Det har ført til noen helt nye sammensetninger, men også gjenforening for enkelte gamle kjente. Her er en kort oppsummering av partnerbyttebonanzaen.

Franco Stupaczuk satte tannhjulene i gang da han noe overraskende forlot Alex Ruiz på mandag. Det ble kjapt klart at han hadde gjort en avtale med Pablo Lima om å danne et nytt par.

Som en følge av dette stod da Limas tidligere partner Maxi Sanchez uten en padelvenn å holde handa til. Løsningen ble da å gjenforenes med Lucho Capra. Sanchez og Capra spilte sammen forrige sesong. Paret vant blant annet Valladolid Masters.

Da Capra innså at gresset trolig ikke var grønnere på den andre siden av gjerdet, stod Javi Ruiz igjen alene på sin side av eiendomsgrensen. Det tok imidlertid ikke lang tid før Javi Rico fylte ut separasjonspapirene fra Momo Gonzalez etter halvannet års samboerskap.

Og hvem er da Momo Gonzalez' nye date spør du. Jo, Alex Ruiz stod fremdeles enslig og alene etter det brutale bruddet med Stupaczuk - og da skulle det ikke mer til enn en ørliten “superlike” og en kontant høyresveip til før Ruiz og Gonzalez var på alles - om ikke hverandres lepper.

Forvirret? Her er de nye parene:

  • Franco Stupaczuk og Pablo Lima
  • Maxi Sanchez og Lucho Capra
  • Alex Ruiz og Momo Gonzalez
  • Javi Ruiz og Javi Rico
Artikkelen handler om: