Search
Internasjonal Padel

Navarro og Di Nenno skrev historie

Paquito Navarro og Martin Di Nenno er de første vinnerne på den nye verdenstouren. De fortsatte storspillet og satte Juan Lebron og Alejandro Galan på plass med 6-3, 7-6 i finalen av Qatar Major.

Premier Padel, sportens revolusjonerende nyvinning dannet av Det internasjonale padelforbundet har fått sine aller første mestere. Ikke overraskende var det Paquito Navarro og Martin Di Nenno som kunne ta i mot hyllesten og ikke minst den rekordhøye premieutbetalingen på nesten en halv million kroner hver.

Paret har spilt strålende padel den siste tiden og gikk også seirende ut av Vigo Open i World Padel Tour forrige uke. Også den gang etter finaleseier mot Lebron/Galan.

Kampens store spiller var Martin Di Nenno, som nesten ikke gjorde en eneste feil i løpet av kampen, samtidig som han fikk inn en rekke vinnerslag.

— Vi fikk en kjempestart etter at vi brøt serven deres helt i begynnelsen av kampen. De spilte aggressivt og er alltid vanskelige å møte. Jeg er utrolig glad og det har egentlig ikke helt gått opp for meg. Det har vært to fantastiske uker. Det er ikke småtterier å vinne to turneringer på rad. Nå skal vi nyte det, sa Martin Di Nenno på pressekonferansen etter kampen.

Artikkelen handler om: