Search
Internasjonal Padel

Paquito og Di Nenno til historisk finale

Paquito Navarro og Martin Di Nennos suksess fortsetter. Etter seieren i WPT Vigo er de nå klare for historiens første finale i Premier Padels Qatar Major.

Den spansk-argentinske duoen sparte ikke på kruttet da de utmanøvrerte Alex Ruiz og Franco Stupaczuk i to strake sett i International Khalifa Tennis and Squash Center i Doha fredag ettermiddag.

Sluttresultatet ble 6-2, 6-3 og paret er dermed klare for den aller første finalen i Premier Padel.

— Jeg mener at viktige poeng definerer kamper, og i dag var vi best i de avgjørende øyeblikkene. Det var der vi tok dem, forklarte Martin Di Nenno på pressekonferansen etter kampen.

Duoen jakter nå førsteplassen på verdensrankingen. En posisjon som foreløpig tilhører Juan Lebron og Alejandro Galan.

— Helt ærlig så har jeg ikke sett så nøye på poengsummene. Det viktigste er at vi går for seieren i morgendagens finale, så får en førsteplass på rankinglistene komme som en hyggelig bonus, sa Paquito Navarro.

I morgen kan de altså bli det første vinnerparet på den nye og revolusjonerende verdenstouren.

— Vi føler ikke på noe press på å bli de første mesterne. Det er heller en motivasjon. Forhåpentligvis kan vi bli historiske, fortsatte Paquito.

Han benyttet også anledningen til å hylle nyvinningen.

— Dette er uten tvil den turneringen hvor vi som spillere har blitt behandlet best. Vi føler oss delaktig i hver eneste beslutning som blir tatt.

I finalen møter Navarro og Di Nenno nettopp verdensenerne Alejandro Galan / Juan Lebron. De slo Federico Chingotto / Juan Tello 6-4, 6-3 i sin semifinale.

Artikkelen handler om: