Search
Internasjonal Padel

Viaplay har skaffet seg rettighetene til Premier Padel

Viaplay fortsetter sin store satsning på padel. I dag ble det klart at de har kjøpt rettighetene til å sende den nye verdenstouren - der kvalifiseringen begynner allerede lørdag.

Nordic Entertainment Group, kjent som NENT, kommer til å streame den omstridte nye verdenstouren på sin plattform Viaplay denne sesongen.

Premier Padel har ambisjoner om å ta over som verdens ledende arena for padel. Premiereturneringen i Doha begynner sin hovedrunde på mandag, men allerede lørdag 26.mars går kvalifiseringsrundene av stabelen, med blant annet flere svenske spillere involvert.

Viaplay-plattformen kommer til å sende Premier Padel i totalt ti europeiske land: Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Estland, Latvia, Litauen, Polen og Nederland.

Mye fremdeles uklart

Selv om den nye touren har både høye ambisjoner og enorme premiepenger er det fremdeles mye som virker uklart. Kvalifiseringen begynner som sagt allerede i morgen, men i skrivende stund har vi i Padel Alto Norge fremdeles til gode å se et oppsett over kampene. Det betyr at vi nok tidligst kan håpe på å se padelsendinger fra Doha på mandag.

Det har skjedd mye på kort tid, og det er ikke minst enorme kontroverser rundt spillernes kontrakter med World Padel Tour. Disse spillerne er for øyeblikket opptatt med WPT-spill i Vigo, så her er det bare å sette seg godt til rette, finne frem popcornet og refreshe det som ser ut til å være Premier Padels nye nettside.

Artikkelen handler om: