Search
Foto: World Padel Tour
Internasjonal Padel

Sanchez og Josemaria med perfekt sesongstart

Ariana Sanchez og Paula Josemaria fikk en perfekt start på sesongen da de tok hjem tittelen i World Padel Tours Abu Dhabi Masters. I finalen slo de sine aller største rivaler.

Som i et perfekt manuskript var det duket for drømmemøte da verdens to beste kvinnelige padelpar møttes til finalen av Abu Dhabi Masters på søndag. I potten lå sesongens aller første WPT-tittel.

Alejandra Salazar og Gemma Triay kom til matchen stinne av selvtillit. De hadde tross alt 23 strake seiere etter å ha gått ubeseiret helt siden Amsterdam Open. Sanchez og Josemaria var på sin side desperate etter å revansjere tapet i WPT Barcelona Masters fra desember. 

Salazar og Triay så ut til å fortsette den sterke trenden og åpnet finalen godt ved å bryte motstandernes serve tidlig. Det tok imidlertid ikke lang tid før andrerangerte Sanchez/Josemaria snudde på flisa og tok over showet. Med aggressivt, men samtidig veldig presist spill tok de kommandoen, snudde spillet og vant settet 6-3.

Med sin nyvunne selvtillit fra første sett ble det umulig å stå i mot Sanchez og Josemaria i resten av kampen. De dominerte også det andre settet og vant i to strake sett - 6-3, 6-3.

— Dette er en lagseier. På slutten av forrige sesong var vi skuffet, men vi måtte se fremover. Når vi står her i dag er vi overlykkelige over at vi klarer å prestere på dette nivået, sa Sanchez etter at seieren var et faktum.

Paula Josemaria og Ariana Sanchez vant sesongens første tittel, noe som sender dem helt til topps over listen over poengsankerne for 2023-sesongen.

Artikkelen handler om: