Search
Foto: World Padel Tour
Internasjonal Padel

De nye verdensenerne?

Arturo Coello og Agustin Tapia slo fjorårets suverene duo Lebron og Galan i finalen av WPT Abu Dhabi Masters. Dermed gikk de helt til topps i sin første turnering sammen.

I den store finalen av sesongens første turnering i World Padel Tour fikk vi et drømmeoppgjør mellom verdensenerne Alejandro Galan / Juan Lebron og de nyetablerte utfordrerne Agustin Tapia og Arturo Coello. 

Kampen startet i et frenetisk tempo der begge par ønsket å ta kontroll fremme ved nettet. Etter et herlig sett som bølget frem og tilbake var det til slutt Tapia og Coello som fikk avgjort til sin fordel etter et tiebreak.

I 2022-sesongen så vi ofte at Galan og Lebron havnet bakpå i sine finaler, men nesten uten unntak slo de brutalt tilbake. Denne gang var historien en annen. De unge utfordrerne tok ikke foten av gasspedalen, sikret seg to tidlige break i andre sett og cruiset inn til en meget sterk seier med sifrene 7-6, 6-3.

— Jeg beundrer den jobben Lebron og Galan har gjort i årevis. De har satt standarden vi andre må opp til. Jeg er veldig stolt over hva vi har klart å få til på kort tid, sa Arturo Coello til media etter kampslutt.

Dermed ble det en regelrett drømmedebut som par for Agustin Tapia og Arturo Coello. Vi har tidligere presentert den spansk-argentinske duoen som en potensiell verdensener - og turneringen i Abu Dhabi la ingen demper på forventningene.

Artikkelen handler om: