Search
Norsk Padel

Årets første turnering

2023 er ikke gammelt, men allerede kan We Love Padel invitere til årets første massemønstring. Just Padel Hånes er stedet hvor padelsesongen slås i gang for mange. 

We Love Padel fortsetter å bygge videre på fjorårets suksesser. Dette er andre gang arrangørene tar turen til Kristiansand. De debuterte her med We Love Rocket Padel i september og returnerer nå med en betydelig økning i antall spillere.

Det konkurreres i tre ulike herreklasser (A, B, C), to dameklasser (B, C) og i både en åpen mix-klasse og en egen C-mix.

Sørlandet stiller sterkt på hjemmebane

Som forventet er det en stor delegasjon av lokale spillere som ønsker å vise at Sørlandet er å regne med i Padel-Norge. Blant navnene i Herrer A finner vi naturligvis de kjente og kjære fotballnavnene som Mykland, Risholt og Årst, som sammen med de andre spillerne fra Sørlandet ønsker å sette sitt preg på turneringen.

Når man skal dele ut favorittstempel er det likevel vrient å komme utenom Andreas Lindberg og Rickhard Holmstrom. Sammen med hjemmehåpene Mathias Mørkestøl og Gøran Birkeland kommer de høyt opp på våre forhåndstips.

28 par stiller i Herrer B, hvor vi også får se Rebeka Kalnozola og Birte Svenssen måle krefter med gutta etter en sterk 2022-sesong.

Åpent blant damene

På forhånd spår vi et jevnt og åpent felt i Damer B. Anne Mathisen og Marthe Skahjem har trolig ambisjoner om å å til topps, men det har definitivt også Siri Linn Magnussen og Brynhildur Gudmundsdottir. Marta Mørkestøl og Ina Rognlid bør heller ikke glemmes i dette selskapet.

Åtte par stiller opp i B-klassen, mens det er hele 16 par påmeldt i Damer C. Et tydelig tegn på at padelinteressen fortsatt blomstrer hos kvinnene på det blide sørland.

Mix Open er - som navnet antyder, åpen. Anne Mathisen / Gøran Birkeland vil trolig hevde seg i toppen, og det samme gjelder Mido Sembic / Siri Linn Magnussen. 

Det stiller åtte par i hver av de to mix-klassene.

Vi kommer tilbake med en oppsummering av We Love Wilson etter turneringen.

Artikkelen handler om: