Search
Internasjonal Padel

APT Padel Tour endrer navn

APT Padel Tour gjør en rekke endringer for å tilpasse seg nye markeder. I 2023 endrer de navn til A1 Padel og satser hardt på det amerikanske kontintent.

Ryktene har svirret en stund, men nå begynner endringene for alvor for touren tidligere kjent som APT Padel Tour. Med sitt nye navn A1 Padel lanserer eier Fabrice Pastor en renovert versjon av den renommerte verdenstouren.

I skyggen av bråket mellom World Padel Tour og Premier Padel hadde APT et godt år i 2022. Hele 15 turneringer ble avholdt, fordelt på åtte land over tre kontinenter.

På høsten ble det også annonsert at forretningsmannen Ike S. Franco hadde blitt deleier av APT Padel Tour. Franco har tette bånd inn mot baseballaget New York Yankees - og skal være en viktig årsak til at A1 Padel nå satser sterkere på det amerikanske markedet.

Turnering i New York

På den foreløpige turneringsplanen er det nemlig planlagt to turneringer i USA. En såkalt ‘Grand Master’ i New York i august, samt en Master i Miami i november. De har også ytret ønske om en turnering i Las Vegas.

I tillegg skal turen innom både Cape Town i Sør-Afrika og Dakar i Senegal. Hele oversikten kan dere se nedenfor.

Med nytt navn følger også en rekke andre endringer. De har signert nye kontrakter med spillerne, som loves langt bedre økonomiske betingelser. Prispengene skal ha økt med 20 prosent, samt at det lokkes med bonuspenger for de tolv beste på rankinglistene.

Den forrige merkevaren, APT Padel Tour, vil for alltid være en del av historien vår. Et nytt og progressivt brand er likevel mer i tråd med hva vi ønsker å oppnå. Med en ung tilhengerskare i sterk utvikling skal A1 Padel møte behovene og engasjementet til et globalt publikum, sier eier Fabrice Pastor i en uttalelse.

Artikkelen handler om: