Search
Foto: Padel Alto
Internasjonal Padel

Rubio og Ruiz skal spille sammen igjen

Den spanske duoen Gonzalo Rubio og Javi Ruiz blir et nytt par på verdenstouren neste sesong. Spanjolene spilte også sammen helt tilbake i 2016.

Noen hevder at oppfølgere sjelden lever opp til originalen. Gonzalo Rubio og Javi Ruiz ønsker å motbevise denne påstanden da de danner par foran 2023-sesongen. 31-åringen Rubio har spilt seg opp til 25.plass på verdensrankingen, mens den fire år eldre partneren ligger noen få plasser bak.

Paret har sågar fått smake på triumf som partnere, da de vant en WPT Challenger-turnering i deres forrige stint. Nesten sju år senere ligger alt til rette for ytterligere triumfer, da de begge har spilt på seg masser av erfaring på hver sin side. 

Nyheten ble presentert av utøverne selv via Instagram: 

Artikkelen handler om: