Search
Foto: Lene Pettersen
Norsk Padel

Overraskende og jevnt blant herrene

Michael Geraghty og Ronny Jensen fikk favorittstempelet av Padel Alto Norge før helgens storturnering We Love Adidas Padel. Hockey-legenden Anders Myrvold og den tidligere OL-deltakeren i tennis, Bent-Ove Pedersen ville det imidlertid annerledes.

I det arrangørene selv beskriver som den beste padelkampen i konsernets historie var det nemlig idrettsveteranene som dro det lengste strået. Geraghty og Jensen fikk med seg ett sett, men med 7-6 og 6-2 i de resterende settene kunne Myrvold og Pedersen notere seg for sin trolig hittil største skalp i padelsirkuset.

Det var et høyt nivå på A-klassen denne gang og også landslagets “nødreserve” Joachim Schaefer røk rett ut av turneringen sammen med Christian Bergh.

Overraskende seierspar

I den gjeveste klassen var det som tidligere nevnt et høyt nivå - og det var ikke nødvendigvis de aller største forhåndsfavorittene som tok steget helt opp på toppen. Joakim Karlsson og Tom Hauglund viste imidlertid storspill helt fra start til slutt, og bortsett fra en knepen kvartfinaleseier mot Sander Gravfort og Johan Malmkvist hadde de god kontroll hele veien inn.

Karlsson og Hauglund slo sågar ut Myrvold/Pedersen i semifinalen før de møtte Christian Arntsen og Finn Vetvik i finalen. En finale de vant komfortabelt 6-1, 6-3.

Dermed er det duket for nye steg oppover Padel Altos Power Ranking når status for sesongen skal gjøres opp ved nyttår.

Svensker best blant de nest beste

For anledningen var herrenes B-klasse delt inn i to grupper; B1 og B2.

I det antatt nest beste feltet, B1, var det ingen som kunne hamle opp med den svenske duoen Måns Dahlgren og Robin Söder. 30-åringene var praktisk talt utilnærmelige helt fra gruppespill og frem til finalen var ferdigspilt. De eneste som var i nærheten var paret Fredric Liland og Marcus Ramsey, men selv om de fikk forsøke seg i både gruppespillet og finalen, klarte de ikke å overliste det svenske vinnerparet.

I herrer B2 ble det en gledelig seier til Mattheus Le og Dag Kallåk, etter å ha beseiret Phuc Ta / Quy Minh Ta i finalen, mens Stephen Hamilton og Tarek Rezk gikk helt til topps i herrer C.

Artikkelen handler om: