Search
Skjermdump Direktesport
Norsk Padel

Gravfort og Wennersten til topps i Rogalandsturnering

Trym Wennersten og Sander Gravfort viste hvorfor de blir sett på som to av landets mest lovende padelspillere da de gikk til topps i Söderberg NOX Open søndag.

Det er ikke bare i de kjøligste trakter av Østlandet det blir spilt padel i vår langstrakte nasjon. Denne helga inviterte NOX i samarbeid med InterPadel Forus i Stavanger til Söderberg NOX Open.

Når det diskes opp til storturnering i Rogaland så spares det heller ikke på kruttet. Totalt ble det delt ut pengepremier for 30.000 kroner til finalistene i A- og B-sluttspillet.

I herrenes turnering var det tre par som skilte seg kraftig ut fra mengden. Sander Gravfort / Trym Wennersten lekte seg frem til finalen fra sin side av tablået, mens Joel Dahlgren / Daniel Andersen vant en jevn semifinale mot Jeroen De Quartel og Ronny Åsbø.

I den store finalen var det til slutt guttene fra Moss som dro det lengste strået. I en jevn batalje var det Gravfort og Wennersten som hadde marginene på sin side og kunne dra tilbake østover med 10.000 kroner ekstra på kontoen.

Viste at NM ikke var et blaff

Åtte par stilte opp også i kvinneklassen. Blant dem NM-semifinalistene Emilie Gullachsen og Maia Eidsmo Sandholt

Etter prestasjonen i Moss var de naturlige favoritter i Stavanger, og de viste også helt fra start at de hadde intensjoner om å ikke gjøre skam på favorittstempelet. De unge jentene seilte gjennom både gruppespill og semifinale uten nevneverdige problemer.

I finalen møtte de duoen fra Sandnes Padelklubb, Anette Falch og Rosalie de Quartel-Poen. Her ble det noe jevnere, men Gullachsen og Eidsmo Sandholt hadde likevel grei kontroll på motstanderne. Til slutt kunne de juble etter seier med sifrene 6-4, 6-3.

 

Artikkelen handler om: