Search
Sponsored content

Se 2.episode av PROFFDRØMMER her

Det er klart for andre episode av seks i serien PROFFDRØMMER, hvor Padel Alto, i samarbeid med Wilson følger fire unge svenske spillere i starten av karrieren.

I samarbeid med Wilson følger vi fire unge svenske spillere i begynnelsen av sin karriere gjennom en serie på seks episoder. Serien fokuserer på Wilson-talentene Asta Renemark, Erik Nordström, Oliver Hodos og Victor Forsberg. Serien går i dybden på spillernes tankesett, deres satsning og hvordan Wilson støtter spillerne sine på veien mot eliten.

I denne episoden møter vi en av spillerne på Wilsons ungdomslag, Erik Nordström. Han er førsterangert av 18-åringene i Sverige og presterte sterkt under European Youth Championship. Sammen med blant andre Adam Axelsson, satte de sterkt press på det spanske paret Pablo Cardona og Daniel Santigosa.

Erik forteller om sine mål for padelsatsningen og forskjellene mellom å spille på junior- og seniornivå. Han snakker også om hvordan han benytter sine erfaring fra tennis og hvordan padel gav han ny motivasjon.

I denne episoden

  • Intervju med Erik Nordström
  • Klipp fra Wilsons treningscamp

Les mer om Wilson her