Search
Foto: WPT
Internasjonal Padel

Vant i sin første WPT-finale

Samarbeidsprosjektet mellom Paquito Navarro og Juan Tello bærer allerede frukter. Natt til mandag gikk de helt til topps i WPT Mexico Open etter en heftig tre-setter mot Lima og Stupaczuk.

I en herlig finale møttes det nyetablerte paret Paquito Navarro / Juan Tello og den brasiliansk-argentinske duoen Pablo Lima / Franco Stupaczuk. Førstnevnte har aldri vært i en finale sammen, mens motstanderne var ute etter sin tredje tittel - og å bevise at de er blant 2022s aller beste padelpar.

Kampen fikk en frenetisk åpning, der begge par holdt egen serve helt frem til et tie-break. Der tok Paquito Navarro ansvar og bikket settet i det nyetablerte parets favør.

Stupa og Lima hadde imidlertid et comeback i ermet - og det var kraftig. På bare 28 minutter tok de hjem det andre settet med 6-1 og tvang kampen inn i et tredje og avgjørende kapittel.

I det tredje settet penset kampen seg atter inn igjen på sporet fra åpningssettet. Det hele var tett, jevnt og spennende, men Navarro og Tello utnyttet den ene breakballen de fikk for å vinne både settet og turneringen som helhet.

Jeg trengte å vinne en finale. I den eneste tittelen jeg har fra før så behøvde jeg ikke å spille finalen, da motstanderen trakk seg grunnet skade. Jeg må takke Paquito i dag. Han vet virkelig å få det beste ut av sine medspillere, jublet Juan Tello etter å ha notert seg for sin andre WPT-tittel i karrieren.

Navarro og Tello ble dermed det sjette paret som vinner en tittel denne sesongen.

World Padel Tour er tilbake i midten av desember. Da møtes sesongens beste spillere i Mastersfinalen i Barcelona.

Artikkelen handler om: