Search
Foto: Mattheus Le
NM Padel

Dette skjer på lørdag under NM

Dag tre av fire under Norgesmesterskapet står for tur - og det er en rekke norske padelgodbiter på menyen.

Etter to dager med innledende spill smeller det virkelig under Råtass NM Padel i Moss i dag. Her er det bare å nyte dagen for alle padelinteresserte, i det klinten skal skilles fra hveten - og kun det aller ypperste skal gjenstå til søndagens finalespill.

Damenes turnering begynner

Tidlig lørdag begynte damene sin turnering, og i skrivende stund har vi allerede fått inn flere interessante resultater. Ungjentene Mille Huse og Emma Karlsrud har slått ut regjerende norgesmester Wanda Håbrekke og hennes partner Karoline Steiro i første runde.

Nå venter tøffe Mia Frogner i Jannicke Kristiansen i kvartfinalen, før eventuelle semifinaler og finale spilles søndag.

Følg med på resultatene i en egen artikkel.

Herrene viser muskler

I herreturneringen skal det også spilles resterende 1.runde-kamper, åttendedelsfinaler og kvartfinaler i dag. Det blir med andre ord mye spennende å følge med på, både i livestream og resultatservice.

Vi oppdaterer kontinuerlig.

Kvartfinaler i miksen

I mixturneringen har lagene kommet helt til kvartfinalene. Semifinalene skal også spilles i løpet av dagen, slik at det kun gjenstår finalespill på søndag. Det kryr av gode spillere, men kampen mellom Jacob Knagenhjelm/Sandra Bolstad og Andreas Lindberg/Wanda Håbrekke er uten tvil et oppgjør mellom to potensielle vinnerlag. Her er det bare å følge godt med!

  • Faustino Arino / Jannicke Kristiansen vs Sander Gravfort / Emilie Gullachsen
  • Jacob Knagenhjelm / Sandra Bolstad vs Andreas Lindberg / Wanda Håbrekke
  • Håkon Melbø / Mille Huse vs Richard Holmström / Frida Vedlund
  • Gøran Birkeland / Anne Mathisen vs Henrik Jarl / Hannah Lehfeldt 

PP+ Moss sender direkte via sin YouTube-kanal HER

Artikkelen handler om: