Search
Internasjonal Padel

VIDEO: Etterforskes av WPT etter obskøn gest

World Padel Tour annonserte på torsdag at de har åpnet etterforskning mot spanske Pablo Lijo etter hans obskøne gester rettet mot publikum i Buenos Aires. Lijo frykter på sin side ingenting.

Det var under 1/16-finalen av turneringen i Argentina at det kokte over for Lijo. Kampen mot de argentinske hjemmeyndlingene Leo Augsburger og Tino Libaak beveget seg inn i et avgjørende tie-break og tilskuerne favoriserte høylytt sine landsmenn. Litt for høylytt etter Pablo Lijos mening.

Tydelig oppgitt røsket den spanske 31-åringen i sine edlere deler og ga tydelig uttrykk for at han ville dele denne kjærligheten med samtlige på tribunen. Til en enorm respons fra argentinerne.

Dette skal nå etterforskes videre av World Padel Tour, uten at Lijo virker å frykte konsekvensene. I en uttalelse på Twitter kort tid etterpå skriver han nemlig: “I'm not afraid of you”, med en tydelig referanse til hendelsen i Argentina.

Dette er ikke første gang spanjolen har havnet i klammeri med arrangørene i WPT. For en knapp måned siden var han ute i mediene og hevdet at spillerne ble behandlet som slaver av organisasjonen.

Artikkelen handler om: