Search
Sponsored content

Se 1.episode av "PROFFDRØMMER" av Wilson

Nå er den første episoden av PROFFDRØMMER av Wilson ute. I denne episoden besøker vi den aller første Wilson Junior-treningscampen i Sverige, der vi blant annet treffer suksesstreneren Andreas Johansson.

Mer fra 1.episode:

  • Andreas Johansson snakker om målsettinger og viktigheten av konkrete arbeidsoppgaver - om forståelsen av dine egne mål og viljen til å oppnå disse.
  • Hva ønsker spillerne å oppnå med padel? Vi møter spillerne på et dypere nivå der de deler deres ultimate mål og får tips fra suksesstreneren Andreas Johansson ute på banen.
  • Ola Jakobsson forteller hvorfor Wilson har valgt å fokusere på unge spillere og hvordan de støtter spillerne i deres jakt på å bli så gode som overhodet mulig.

Se hele episoden i videoavspilleren over.

Om PROFFDRØMMER av Wilson

I samarbeid med Wilson følger vi fire unge svenske spillere i begynnelsen av sin karriere gjennom en serie på seks episoder. Serien fokuserer på Wilson-talentene Asta Renemark, Erik Nordström, Oliver Hodos og Victor Forsberg. Serien går i dybden på spillernes tankesett, deres satsning og hvordan Wilson støtter spillerne sine på veien mot eliten.

Les mer om Wilson HER: