Search
Foto: World Padel Tour
Internasjonal Padel

Sanyo og Bela gjenforenes i 2023

Argentinske Sanyo Gutierrez og Fernando Belasteguin skal spille sammen på nytt i 2023. Det rapporterer flere ulike troverdige kilder til Padel Alto.

Den argentinske duoen var sentral da landet sikret seg verdensmestertittelen etter å ha beseiret sine erkerivaler fra Spania i finalen for en drøy uke siden.

For kort tid siden ble det avslørt at Agustin Tapia og Arturo Coello hadde planer om å danne et nytt superpar fra neste sesong. Nå viser det seg at deres partnere - Sanyo og Bela, også finner sammen når padeleliten møtes igjen på nyåret.

Sanyo Gutierrez og Fernando Belasteguin spilte sammen også i 2021. De innledet bra og tok med seg titler fra WPT Madrid, Vigo og Valencia Open, før det hele raknet. Etter hvert gikk det imidlertid tyngre og resultatene uteble. Skader, formsvikt og manglende kontinuitet gjorde at paret aldri fikk fullført sesongen slik de ønsket.

Nå ser det altså ut til at de to meget rutinerte argentinske yndlingene skal gjøre et nytt forsøk på å erobre padelverden.

Artikkelen handler om: