Search
Foto: World Padel Tour
Internasjonal Padel

Galan og Lebron sikret førsteplassen i Malmø

Alejandro Galan og Juan Lebron vant finalen av WPT Malmö Open mot argentinske Agustin Tapia og Sanyo Gutierrez. Dermed sikret de seg førsteplassen på årets ranking.

Årets siste europeiske WPT Open-turnering endte med spansk triumf etter en enorm sluttspurt. Ikke overraskende med tanke på hvordan verdensenerne har opptrådt i finaler denne sesongen.

Sanyo og Tapia åpnet nemlig bedre enn sine mer meritterte konkurrenter i Sverige i dag. De utnyttet flere slurvefeil fra Galan/Lebron og sikret seg første sett med sifrene 6-4.

Verdens beste padel-par slo imidlertid brutalt tilbake. Som en virvelvind feide de over konkurrentene i siste del av kampen og var fullstendig utilnærmelige. 6-1 og 6-2 i kampens to siste sett viser hvor dominerende duoen var i Malmö.

Dette året har vært krevende både fysisk, mentalt og emosjonelt. Med så mange konkurranser er det nesten ikke til å tro hvordan vi har klart å slå tilbake i turnering etter turnering. Det å holde seg på toppen med så mange sterke konkurrenter, det er en prestasjon, sa Alejandro Galan etter å ha tatt i mot det synlige beviset på triumfen. 

Med poengene de sikret seg i Malmø er det klart at Galan og Lebron kommer til å havne helt øverst på rankinglistene for 2022-sesongen. Dette er fjerde året på rad for Juan Lebron, som også vant sammen med Paquito Navarro i 2019 - og tredje gang for hans nåværende partner Alejandro Galan.

Artikkelen handler om: