Search
Norsk Padel

Finaletap for Holmström og Lindberg

Rickard Holmström og Andreas Lindberg viste frem tidvis strålende padel i Stockholm, noe som sendte dem til finalen av Viaplay Padel Open - men dessverre ikke helt til topps.

Etter å ha avansert fra den norske finalen på hjemmebane i PDL Center Ski kunne Rickard Holmström og Andreas Lindberg reise til den svenske hovedstaden for å forsvare de norske fargene, sammen med våre kvinnelige representanter Maia Eidsmo Sandholt og Emilie Gullachsen.

I semifinalen fikk karene en tung start mot danske Carl-Emil Hartmann og Klaus Baltic Sørensen. Norges representanter havnet under 1-4 etter flere upressede feil, før de virkelig fikk spillet til å sitte. Et solid comeback ga våre menn det første settet med 7-5. Deretter fortsatte de det samme kjøret i andre sett - som til slutt endte med solide 6-2.

Finsk dominans

På kvinnesiden ble det seier til finske Hilppa Tuomola og Mari-Liis Parmas etter at de beseiret en dansk duo 7-6, 6-1. De samme danskene slo våre jenter 7-5, 6-1 i semifinalen før på dagen. Maia og Emilie har uansett stor grunn til å være stolte av sin egen innsats.

I herrefinalen ble det dessverre også finsk seier. Antti Kampman og Kimmo Kurko viste seg meget sterke gjennom hele dagen - og selv om Holmström og Lindberg hang med helt til et tie-break i første sett, så holdt det ikke til triumf og sjekken på 50.000 kroner denne gang.

Med sifrene 7-6, 6-3 sørget nemlig motstanderne for at det ble dobbelt finsk triumf i Stockholm, men begge våre par kan dra hjem med hodene høyt hevet likevel.

Artikkelen handler om: