Search
FIP RISE Norway

Tung norsk dag i Drammen

Det ble ingen god norsk dag på centrecourt i Drammen Padel fredag. Lenge før fredagstacoen stod servert på middagsbordene i det ganske land var våre helter stort sett ferdig med FIP RISE for denne gang.

Michael Geraghty og Brian Cuypers var først ut av våre håp. De møtte spanjolene Alvaro Montiel Caruso og Marcus Cordoba Lugo. Spanjolene står med nest flest rankingpoeng av lagene i turneringen og har begge solid erfaring fra pre-kvalifiseringer i World Padel Tour til tross for at de bare er noen skarve unggutter. 

Talentfulle er de likevel, men hele det første settet ble en jevn affære, som dessverre for Geraghtys del tippet i spanjolenes favør. Sett to ble imidlertid mer eller mindre en parademarsj for gjestene fra Den iberiske halvøy, som vant kampen 6-4, 6-2.

Vi hadde forhåpninger til Fredrik Ask og hans høytsvevende partner Garcia Blanco etter sistnevntes prestasjoner i Menorca, men dessverre møtte de to svensker som er i toppform for tiden. Linus Frost og Daniel Appelgren var nære ved å nå sin første SPT-finale som par forrige helg, og vist i Drammen at de er på sitt livs beste nivå. Det var egentlig aldri noen tvil om hvor seieren skulle havne, noe 6-2, 6-2 forteller alt om.

— Det her kjennes bra! De var dyktige, men vi merker at vi selv er i god form og at disse banene passer oss bra. Vi håper å gå skikkelig langt i denne turneringen, forteller Daniel Appelgren til vår svenske søsterside PadelDirekt.

Moroa over for Støre og Ariño

Gårsdagens helter, Jonas Østergaard Støre og Nino Ariño fikk det som forventet tyngre mot sine kjenninger Sergi Guimet Bigas og Marc Pou i dag. Til slutt endte kampen 2-6, 3-6, men våre gutter kan likevel se seg fornøyd med innsatsen.

Sist i aksjon av våre er strømmeleverandør og reiselederen selv, Frederick Schaefer. Sammen med Sergi Esteban Barroso var han imidlertid trukket opp mot toppseedede Jose Carlos Gaspar og Carlos Perez Cabeza, som har tatt med seg mange FIP-poeng på sin padelreise. Oppgaven ble rett og slett for tøff for vår mann, som måtte gå slukøret av banen med 1-6, 2-6 i sekken.

Selv om FIP-moroa er over for denne gang - er helgen langt fra slutt for våre beste menn. De skal nemlig alle i aksjon i We Love Brække Eiendom allerede i morgen.

Palacios til kvartfinale

En som fremdeles ikke har vært i aksjon i FIP RISE Norway er vår egen landslagsveteran Hector Palacios. Han fikk nemlig bye i 1.runde, men ikke nok med det. Det viste seg nemlig at motstanderne i åttendedelsfinalen, svenskene Viktor Stjern og Albin Olsson ikke hadde fått ordnet seg fri fra jobb. Dermed er Palacios og makker David Howe rett inn i kvartfinalen, der de møter nettopp Schaefers overmenn.

Den kampen spilles lørdag kl 09.00

 

Artikkelen handler om: