Search
Foto: Daniel Baronowsky
Norsk Padel

— En god generalprøve før NM

Vi er kommet godt inn i oktober og de avsluttende faser av padelåret. I løpet av de nærmeste ukene skal det arrangeres både NPT i Oslo og ikke minst FIP RISE Norway i Drammen. Denne helgen er det imidlertid i Moss det skjer.

Drop Shot Open samler godt over hundre aktive spillere fordelt på sju ulike klasser, og det er mange prominente navn på startlisten.

Det er duket for en skikkelig fest med padel i sju klasser. Alt fra Herrer A og ned til en åpen nybegynnerklasse. Det skal spilles over 100 matcher i helgen, så dette er en god generalprøve før NM senior, forteller turneringsleder Henrik Jarl til Padel Alto Norge.

Henrik stiller selv opp i Herrer A, og har denne gang fått med seg ingen ringere enn Isabella Billengren som partner. Det blir spennende å se hvordan duoen klarer seg mot sterk motstand.

Det ser veldig jevnt ut i den tøffeste herreklassen, men jeg holder de to parene fra Sandefjord som små forhåndsfavoritter. Så skal det også nevnes at det er veldig gledelig å ha Hubert Moen tilbake i dette selskapet, fortsetter Jarl.

De to parene fra Sandefjord består av Jesper Boberg/Tomas Wallberg og Karl Solli Berge/Ken Rune Gibson. 

Ny spennende jentekonstellasjon

I Herrer B får vi se en ny, spennende jenteduo. Emma Karlsrud har denne gangen paret opp med mer erfarne Patri Levitskiy. Hvor godt kan to av våre beste kvinnelige spillere klare seg på nest høyeste herrenivå?

Som alltid er utfallet i Herrer B nesten umulig å spå på forhånd, så hvilke av de 12 parene som når lengst er en vrien spådom å komme med.

Åtte kvinnepar stiller også opp i Damer B. Blant annet med Halima Karlsen og Maia Sandholt som et av favorittparene. I tillegg er det også mix, C-klasser for begge kjønn og en nybegynnerklasse der de helt ferske kan få kjenne på følelsen av turneringspadel.

Vi gleder oss naturligvis stort til NM som vi skal arrangere sammen med Moss Padelklubb og forbundet, men nå er fokuset fullt og helt på helgens Drop Shot Open, avslutter Henrik Jarl.

De første kampene drar i gang fredag kveld.

 

Artikkelen handler om: