Search
Foto: World Padel Tour
Internasjonal Padel

Avsluttet samarbeidet på mesterlig vis

Paquito Navarro og Martin Di Nenno har allerede annonsert at de skiller lag. Det hindret dem ikke fra å spille opp mot sitt aller ypperste da de vant finalen i WPT Santander Open - i sin siste kamp sammen.

Navarro og Di Nenno kom til den spanske havnebyen innstilt på å avslutte samarbeidet på best mulig vis. Dette til tross for at Martin Di Nenno nylig bestemte seg for å forlate Paquito Navarro og spille resten av sesongen sammen med Coki Nieto.

Det var åpenbart at paret klarte å legge problemene bak seg denne uken og de viste verden at de fremdeles kan - både som enkeltspillere og som par. 

Det spansk-argentinske samarbeidet har blomstret gjennom hele Santander Open, og guttene kronet det to år lange samarbeidet med en fantastisk finaleseier mot Fernando Belasteguin og Arturo Coello. Kun to game gikk tapt i kampen som endte 6-2, 6-0.

Det andre settet var unnagjort på 26 minutter, noe som nesten er uten sidestykke på dette nivået.

Takk for reisen”, skrev Martin Di Nenno på sin Instagramprofil kort tid etter at seieren var sikret.

Hvorpå Paquito Navarro var kjapt ute med sin respons:

Jeg kunne ikke drømt om en bedre avslutning enn dette”.

Nå skal Paquito Navarro spille et par turneringer sammen med Mike Yanguas, før han går sammen med Juan Tello og spiller forehand.

I damefinalen slo de tidligere enerne Gemma Triay og Alejandra Salazar voldsomt tilbake mot de nye lederne Paula Josemaria og Ari Sanchez. Kampen endte 6-2, 6-1 til Triay/Salazar.

 

Artikkelen handler om: