Search
Internasjonal Padel

Paquito og Di Nenno bryter samarbeidet - her er deres nye partnere

Et av verdens mest suksessfulle padel-par de siste sesongene går hvert til sitt. Paquito Navarro og Martin Di Nenno spiller sin siste turnering sammen under denne ukens WPT Santander Open.

Paret la bak seg en meget sterk 2021-sesong, der de tidvis utfordret Alejandro Galan og Juan Lebron om plassen helt på toppen av rankinglistene. 

2022-sesongen har imidlertid vært en langt mer varierende opplevelse, der de kun har vunnet to av 20 turneringer (WPT Vigo Open og Premier Padel Qatar Major). De har også kun nådd én finale på sine siste 12 forsøk.

Nå er eventyret over for denne gang, og allerede fra neste uke vil de være å finne med andre partnere.

Jeg følte at Paquito ikke lenger hadde den samme gløden. Jeg håper at et partnerbytte vil være til det beste for oss begge, har Martin Di Nenno uttalt til argentinske Olé

Nye konstellasjoner

Nå tyder det meste på at Paquito Navarro kommer til å spille sammen med unge, lovende Miguel Yanguas, i det minste for et par turneringer, mens Martin Di Nenno skal spille med Yanguas' tidligere partner Coki Nieto.

På samme tid meldes det også at Federico Chingotto og Juan Tello avslutter et åtte år langt samarbeid etter Buenos Aires Masters i midten av november. 

Informasjon som har kommet Padel Alto i hende tyder deretter på at Paquito Navarro og Juan Tello ser for seg å starte et samarbeidsprosjekt fra 2023-sesongen.

Artikkelen handler om: