Search
Foto: World Padel Tour
Internasjonal Padel

Bela og Coello i storform

I en finale de dominerte fra start til slutt vant Fernando Belasteguin og Arturo Coello sin andre strake WPT-tittel i Amsterdam Open.

Omkranset av en strålende atmosfære møttes to outsider-par til finale i Amsterdam på søndag. Fernando Belasteguin og Arturo Coello har riktignok funnet formen den siste tiden, men var likevel ikke de største favorittene på forhånd.

På motsatt banehalvdel stod Pablo Lima og Franco Stupaczuk. Det brasiliansk-argentinske paret har hatt en strålende turnering der de blant annet slo ut verdensenerne Lebron/Galan i semifinalen.

Bela og hans unge partner Coello begynte finalen på mesterlig vis og tok en tidlig ledelse som de bevarte helt inn til 6-2 i første sett.

I andre sett bød Lima og Stupa på vesentlig større motstand, men aldri mer enn at vinnerne fra Madrid Masters også kunne strekke hendene i været og juble også i den nederlandske hovedstaden. 6-2, 7-5 ble de endelige sifrene.

På en såpass treg bane som dette, der det blir lange ballvekslinger, er den besluttsomheten og viljestyrken som Arturo viser i dagens kamp helt avgjørende, sa Belasteguin etter kampen.

Dette er parets tredje tittel denne sesongen, og den 229. totalt for Bela, som i en alder av 43 virker å være i sitt livs form.

Artikkelen handler om: