Search
Foto: World Padel Tour
Internasjonal Padel

Supertalentet og legenden seiret i Madrid

Ungdommelig energi kombinert med uovertruffen rutine. En enorm smash mikset med briljante taktiske evner. Alt var på plass da Arturo Coello og Fernando Belasteguin tok hjem tittelen i Madrid Masters i to strake sett.

Alt gikk veien for supertalentet Coello og hans 23 år eldre partner “Bela” under søndagens finale mot Momo Gonzalez og Alex Ruiz. 

Når Coellos enorme smash sitter og Belas taktiske klokskap treffer blink, da er paret vrient å slå. Det ble alle vitne til i Madrid, i en finale som endte såpass overlegent som 6-4, 6-2.

Dette er parets andre tittel for året - og den første siden WPT-sesongen begynte i Miami. Underveis har de også spilt finaler i WPT Valladolid og under Premier Padel i Belasteguins hjemland Argentina.

Etter kampen var begge spillerne tydelig berørt av opplevelsen.

Det å spille med Fernando er en drøm. Jeg har alltid sett opp til ham, og i dag fortjener han ekstra heder. Da mange hvilte seg eller dro på ferie i sommer, fortsatte han å trene gjennom en helt egen pre-season camp. Han fortjener denne tittelen og alle som kommer i fremtiden, fordi han er fortsatt en av de aller beste i verden, sa Arturo Coello etter å ha sikret sin andre tittel i karrieren.

Belasteguins 228.tittel

Fernando Belasteguin selv er ikke fremmed for titler. Dette var hans 228. i rekken. En rekord som kan bli vanskelig å slå for noen og enhver. 

Det begynner å bli en stund siden vi spilte på en søndag, og det begynner å bli en stund siden sist familien min måtte opp tidlig i Argentina for å få med seg en finale. Denne tittelen var for dem, sa legenden etter kampen.

For finalemotstanderne Alex Ruiz og Momo Gonzalez ble det en skuffende dag. Flere upressede og enkle feil gjorde sitt til at kampen aldri ble riktig så spennende som både de selv og publikum i Caja Magica hadde håpet på.

Ruiz og Gonzalez kan likevel stolt se tilbake på turneringen med visshet om at de har prestert på et høyere nivå enn noen gang tidligere.

Kvalifiseringsrundene til neste WPT-turnering i Amsterdam er allerede godt i gang. Onsdag entrer de store kanonene turneringen.

Artikkelen handler om: