Search
Foto: World Padel Tour
Norsk Padel

Seier for Ask - Schaefer utslått

Vi higer stadig etter norske triumfer internasjonalt. Søndag kveld avanserte Fredrik Ask til tredje runde av pre-kvalifiseringen i WPT Amsterdam Open.

Fredrik Ask og Frederick Schaefer forsøkte seg begge to i Stockholm for et par uker siden. Det ble ingen suksess den gang, men i Nederland søndag ble det jubel for én av våre to største stjerner.

Ask spiller for anledningen sammen med den argentinske Ramiro Pereira, som stod for sin sterkeste prestasjon da han gikk videre til kvalifiseringsrundene under Miami Open i februar.

Ask og Pereira gikk inn i runde to av før-kvalifiseringen i Amsterdam. Der ble de trukket opp mot franske Thomas Leygue og spanjolen Jose Pedro Montalban. To aktive unggutter som har gått videre fra pre-kvalifiseringer ved flere anledninger.

Den norsk-argentinske konstellasjonen tapte første sett 3-6, men slo umiddelbart tilbake med 6-3 og 6-2. Dermed er Ask nå kun én seier unna å gå videre til selve kvalifiseringsrunden i Nederland.

Møter Schaefers overmenn

I tredje runde møter Ask til alt overmål sin landsmann Frederick Schaefers overmenn. Det var nemlig ingen smågutter lysluggen møtte søndag kveld. Nicolas Suescun og Alvaro Melendez er begge nemlig godt plassert innenfor topp 100 på rankinglistene til World Padel Tour.

Schaefer og partner Sergio Esteban gjorde seg imidlertid ikke bort. Til tross for et klart tap i første sett slo de tilbake og tok med seg det jevne andresettet. I tredje sett ble det likevel bråstopp - og Schaefers reise i Nederland tok slutt med 2-6, 7-6, 0-6.

Fredrik Asks viktige kamp er satt til kl 10.00 mandag formiddag.

Artikkelen handler om: