Search
Foto: Daniel Baronowsky
Norsk Padel

Ustoppelige Nacho

La det være sagt med én gang: Kongen av Norwegian Padel Tour er spansk, men holder til i Moss.

Der samtlige sju VM-uttatte kvinner stilte opp under NPT PP+ Open i Moss, var det noe tynnere blant herrene. Hector Palacios stilte imidlertid opp sammen med Michael Geraghty, mens Jonas Støre også var på plass, denne gang med Faustino Ariño.

Resten av VM-troppen var opptatt med andre representasjoner rundt omkring i padelverden denne gang.

Én som var på plass var likevel Ignacio Bravo. Spansk-importen var ivrig etter å vise seg frem på hjemmebane i Moss, og sammen med Gøteborg-baserte Borja Barra gikk han fra triumf til triumf denne helgen også.

Lite besvær

Det ble i bunn og grunn en ganske komfortabel helg for de nordiske spanjolene. Gruppespillet ble en formalitet - og selv mot et såpass tøft motstanderpar som Støre/Ariño ble sifrene så dominerende som 6-3, 6-2.

Søndagens semifinale mot Sander Gravfort og Johan Malmqvist ble ei heller en utfordring (6-1, 6-1) og heller ikke rutinerte Hector Palacios og den alltid kompetente Michael Geraghty kunne stikke kjepper i de spanske hjulene i finalen.

Dermed kan Bravo notere seg for sin fjerde seier i årets Norwegian Padel Tour - og det vil ikke være noe sjokk om han melder seg på i finalekampen ved senere anledninger heller…

 

Artikkelen handler om: