Search
Foto: World Padel Tour
Internasjonal Padel

Galan og Lebron med finalecomeback - igjen!

Finalen i WPT Swedish Open ble nøyaktig like spennende som vi hadde forventet, og ikke overraskende endte den med verdensledende Juan Lebron og Alejandro Galan som seierherrer.

I finalen som gikk av stabelen i Avicii Arena (Globen) i Stockholm møttes parene ranket som nr 1 og 3 i verden. Lebron og Galan hadde spilt seg frem til sin ellevte finale for sesongen, mens Paquito Navarro og Martin Di Nenno var ute etter sin andre WPT-tittel for sesongen. En sesong der de ikke helt har nådd opp til høydene fra fjoråret.

Kampen startet på jevneste vis, med flott padel fra begge sider av nettet. Til slutt var det likevel det spansk-argentinske paret Navarro/Di Nenno som kunne notere ned første sett etter et tie-break. Da hadde kampen allerede vart i langt over en time.

Fra starten av andre sett endret imidlertid kampen karakter. Lebron og Galan løftet seg til det enorme nivået vi har sett dem ta frem ved behov tidligere denne sesongen. Intensiteten økte markant og kvalitetsforskjellen kom til syne for alvor. På kort tid feide verdensenerne med seg både sett to og tre med sifrene 6-2, 6-1 - og dermed kunne de strekke armene i været nok en gang.

Vi har aldri vunnet i Sverige tidligere, så jeg lovte partneren min at dette skulle vi klare. Det er jeg fornøyd med. Vi løftet oss opp til vårt øverste nivå i de to siste settene, som er det som kreves om en skal vinne på dette nivået, sa Alejandro Galan etter kampen.

Neste uke skal han, sammen med partner Juan Lebron, forsøke å vinne sin tredje Master for sesongen.

Artikkelen handler om: