Search
Foto: Mattheus Le
Norsk Padel

Högrell og Svärd til nye høyder.

Cecilia Högrell og Cassandra Svärd viste ingen nåde med konkurrentene under helgens We Love Head hos Interpadel Drammen.

I tillegg til en solid mannlig delegasjon var det samlet 40 spillere i de rene kvinneklassene denne helgen. Som om ikke det var nok stilte det også nesten et tosifret antall damer opp i herreklassene.

Damer B var denne gangen delt inn i tre grupper med fire par, der mange av våre nest beste var representert, mens C-klassen var fordelt over to grupper. 

Crazy, men kontrollert

Hun liker å markedsføre seg som “crazyinpadel”, men Cecilia Högrell beviste nok en gang at hun har fullstendig kontroll over padelracketen. Etter et knepent finaletap under forrige ukes Femme Open i Oslo, kom hun til Drammen sammen med partner for helgen Cassandra Svärd, med klare ambisjoner om å klatre helt til topps.

I gruppespillet viste den svensk-ættede duoen ingen nåde. To av kampene endte uten å gi bort ett eneste game, mens de kontrollerte inn seieren mot Anna Lübeck og Hege Slåttavik med 6-2, 6-3.

Ubeseiret fra de to andre gruppene gikk også sørlandsduoen Brynhildur Gudmundsdottir / Siri Linn Magnussen og Johanne Jerven Hestad / Frida Vedlund.

Jerven Hestad og Vedlund kom imidlertid til kort i semifinalen mot høytflyvende Högrell og Svärd. Selv da Lübeck og Slåttavik fikk muligheten til revansj i den store finalen var det ingen tvil. Nivået som Cecilia Högrell og Cassandra Svärd spilte på i Drammen var det rett og slett ingen av konkurrentene som kunne matche.

Finalerevansj i C-klassen

I en for anledningen meget jevn og konkurransedyktig C-klasse for kvinnene, skulle det bli nok en mulighet for finalerevansj.

Erika Furulund og Ina Kathrine Håkull-Vangen kom til kort i gruppespillskampen mot Karianne Sjøberg og Christine Strand

Etter noen voldsomme tie-break i semifinalene ville skjebnen likevel at jentene fra Eidsvoll Padelklubb skulle få en ny mulighet da alt skulle avgjøres søndag ettermiddag. Den muligheten grep de med begge hender og vant med overlegne sifre (6-3, 6-1). 

Neste mulighet for å delta i We Love Padel-sirkuset kommer allerede neste helg, da det inviteres til We Love DoPadel i Letohallen 9-11.september.

Artikkelen handler om: